Count on Me
Salam olahraga! -mentang mentang sedang girang karena tim favoritnya lolos ke final liga champion-


Sudah sejak pertengahan Februari lalu, saya ini punya sambilan di Bali Bistro...nyambi nyanyi kalo tiap hari Minggu...barengan Mas Adi Gunawan n Mbak Lisa Ratna Dewi.. Ceritanya berawal dari kumpul-kumpul dimalam itu sambil menyaksikan Blues Night di House of Jazz n Blues dan Lisa mengutarakan niatnya untuk nyanyi di Cafe2 sambil cari pengalaman..

Gayung bersambut, saya yang juga sejatinya ingin membuat acoustic night tiap Minggu di Bali Bistro, ndelalah ya kok hadir disana ditemani oleh Mas Adi yang notabene juga gitaris.. Minggu depannya draft lagu yang sudah disusun dan dilatih bisa langsung dinyanyikan.. Not bad untuk amatir seperti kami... haha.. (not badnya menurut saya, nd tau kalo menurut tamu lain gimana...)

Salah satu lagu favorit saya yang sering kami bawakan itu lagunya Bruno Mars yang judulnya Count On Me.. ini, saya share liriknya sekalian...


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

If you toss and then you turn and then you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are call to help our friend in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there
Cause that's what friend are supposed to do oh yeah..

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go never say goodbye...



This is quite a nice song..and think of it, it's just express how God's feel towards us.. (Loh? Kok mendadak English?) n belakangan saya sering merasa kalau saya memang bisa count on Him..(of course lah!) dan lirik 'You'll always have my shoulder when you cry - I'll never let go never say good bye' just made me feel blessed to have HIM as my Friend..

Nah sekarang pertanyaannya kalo gini, bisakah 'He count on us like four, three, two' ??

postingan yang agak rancu sih..=P...
6 Responses
  1. everybody needs someone or something to count on.
    nice song, anyway.


  2. uhooi Says:

    nice blog,,,,
    visit our blog at http://uhooi.blogspot.com/


  3. -oKKy- Says:

    @rakun: yeP..u're rite mate..how's life??
    @uhooi: thanks, have a nice day!


  4. salam sahabat
    maaf telat first time for this posting with COUNT ON ME(shared for permalink)ckckkc its good but there is something maybe you can get new memories opo hayooo????? count about you hehehehehe


  5. kunjungan perdana mas, salam... saya adiknya mb' dhana, salam knal sekalian saya follow


  6. -oKKy- Says:

    @dhana: haha..aku ora mudeng lho sampean ini ngemeng epe..^^'
    @rizkyzone: saLam kenal jg..